09 Nisan 2024 Perşembe - Takunyacı Takunyacı
Gönderiler

Rüyada Takunyacı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Takunyacı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Takunyacı görmek ne demektir, rüyada Takunyacı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Takunyacı nasıl tabir edilir? rüyada Takunyacı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Takunyacı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Takunyacı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Takunyacı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Takunyacı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kadınları süsleyen ( kuaför vb) kimseye, takvaya, tövbeye, temizliğe, Bekar kimsenin takunyacıyı görmesi şerli kimselerle evlenmeye delalet eder.Rüyada takunyaciyi görmek, takva, tevbe ye temizlige delalet eder. Bekar kimse için, serli kimselerle evlenmeye delalet eder. Rüyada takunyaci, kadinlarin islerine nezaret eden ve onlari süsleyen esyayi hazirlayan kimsedir. Çünkü takunyaci takunyalarla mesgul . olur. Takunyalar ise kadindir. Bazilari da takunyaci cariyelerin simsaridir, demislerdir.

Rüyada Takunyacı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Takunyacı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 74 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler