17 Nisan 2024 Cuma - Havan topu Havan topu
Gönderiler

Rüyada Havan Topu Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Havan Topu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Havan Topu görmek ne demektir, rüyada Havan Topu görmek nasıl yorumlanır, rüyada Havan Topu nasıl tabir edilir? rüyada Havan Topu görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Havan Topu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Havan Topu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Havan Topu ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Havan Topu dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada havan topu ile Müslümanlara ait bir kaleye mermi attigini görmek, Islam'a zarar verecek söz isitilecegine ve belki bu sözden zarar gelecegine yorumlanir. Havan topu ile bir yabanci ülkeye veya kalesine mermi atildigini görmek, Islam dini üzerinde hakim olmaya ve memleket sinirlarini korumaya delildir. Eger ates edilen topa bir zarar gelirse, bu düsmana galebe edilecegine isarettir. Havan topunun mermisi sözle de yo-rumlanir. Kendisine bir havan mermisinin degdigini görmek, ha-yirli degildir.

Rüyada Havan Topu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Havan Topu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim