09 Nisan 2024 Perşembe - Yıkıntı Yıkıntı
Gönderiler

Rüyada Yıkıntı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yıkıntı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yıkıntı görmek ne demektir, rüyada Yıkıntı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yıkıntı nasıl tabir edilir? rüyada Yıkıntı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yıkıntı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yıkıntı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yıkıntı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yıkıntı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada yikinti görmek kederle yorumlanir. Rüyada evinizin önünde bir enkaz görmek, ev balkinin bir musibete ugrayacagina, enkazin oradan kaldirildigini görmek, bu musibetten kurtulacaginiza, bos bir yere enkaz yigdiginizi görmek, sonu gelmeyecek bir isle mesgul oldugunuza isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada evin önünde bir enkaz görmek, ev balkinin bir musibete . ugrayacagina, enkazin oradan kaldirildigini görmek ise, bu musibetten kurtulacagini isarettir.

Rüyada Yıkıntı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yıkıntı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 95 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler