09 Nisan 2024 Perşembe - Göz ağrısı Göz ağrısı
Gönderiler

Rüyada Göz Ağrısı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Göz Ağrısı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Göz Ağrısı görmek ne demektir, rüyada Göz Ağrısı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Göz Ağrısı nasıl tabir edilir? rüyada Göz Ağrısı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Göz Ağrısı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Göz Ağrısı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Göz Ağrısı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Göz Ağrısı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada görülen göz agnsi geçim darligi, güçlük, unutkanlik veya dince noksanliktir. iki gözünün agridigini gören kimsenin babasi hasta olur. Gözünde agri oldugu günü gören kimse haksiz iste bulunur. Ve gözündeki agnsi miktarinca dinini bozmasindan korkulur.Gözünün, kör olmaya yaklasacak bir sekilde agndigini görse, eger gözündeki j agnsi eksilmezse hakkinda kendisinde olmayan . bir söz söylenir ve bunun üzerine sevaba isarettir. Rüyada gözde görülen her noksan dindeki noksanliga isaret eder. Gözünde agri oldugunu gören kimsenin evladi tarafindan meydana gelecek üzüntü ve sikintilara isaret eder.

Rüyada Göz Ağrısı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Göz Ağrısı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 59 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler