21 Nisan 2024 Salı - Gaz çıkarmak Gaz çıkarmak
Gönderiler

Rüyada Gaz çıkarmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Gaz çıkarmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Gaz çıkarmak görmek ne demektir, rüyada Gaz çıkarmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Gaz çıkarmak nasıl tabir edilir? rüyada Gaz çıkarmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Gaz çıkarmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Gaz çıkarmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Gaz çıkarmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Gaz çıkarmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada namazda iken gaz çiktigini gören kimse, münasebetsi bu söz üzerine isi müskül duruma düser. Gaz çikarmak sirlari ifsa etmeye ve içinde bulunan kin, düsmanlik ve kiskançligin gitmesine isaret eder. Bazen, mesakkat çektikten sonra rahatlliga ve borçlanm ödemeye isaret eder. Bazen kokulu bir gaz çikarmak, kötü haberlere isaret eder. Bir kimse rüyada kendi evinde gaz çikardigini görse, o kimsenin ailesiyle aralarinda cereyan edecek söze isaret eder. Her ne zaman çikardigi gazin kokusu pis olursa arzu ve isteklerinin çirkin olduguna isaret eder.

Rüyada Gaz çıkarmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Gaz çıkarmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 115 kez okundu.

G harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
G harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim