06 Kasım 2023
Vazgeçemem 5. Bölüm izle - 7 Kasım Salı
Kanal 7'nin sevilen pakistan dizisi Vazgeçemem 5. Bölümünde neler yaşanacak? 7 Kasım Salı Vazgeçemem 5. Bölüm fragmanı ile ekrana geldi.
ZOR KARARLARIN GÖLGESİNDE YAŞANAN BİR AŞK HİKAYESİ 'VAZGEÇEMEM' KANAL 7'DE
Kanal 7 sevilen Pakistan dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Pakistan'da 'Ishq Hai' ismiyle yayınlanan ve oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizi ´Vazgeçemem´ ismiyle Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Minal Khan ve Danish Taimoor'un paylaştığı ´Vazgeçemem´ dizisi, Şahzaib ve İsra'nın dram dolu aşk hikayesini konu ediyor.
Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir serüven başlıyor. Birbirini çok seven iki genç İsra ve Şahzaib'in aşk hikayesi Vazgeçmem ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. İsra ve Şahzaib evlilik planları yapar fakat Şahzaib'in annesinin farklı planları olduğu ortaya çıkar. Şahzaib'in annesi, Şahzaib ve kuzenini birbirlerine uygun görmüştür ve evlenmelerini ister. İsra'yı deli gibi seven Şahzaib, annesine İsra ile evlenmek istediğini söyleyince annesi çılgına döner. Bu evliliğe şiddetle karşı çıkan annesini karşısında gören Şahzaib ve İsra'yı zor günler beklemektedir.
İsra'nın karşılaştığı durum da Şahzaib'le aynıdır. İsra'nın yetiştiği ailede, evlenilecek kişiyi aile büyükleri belirler ve onaylar. Şahzaib'e aşık olan İsra, onunla evlenmek istediğini ailesine söylemek ister fakat babasının İsra'yı kuzeniyle evlendirmek istediğini öğrenir. Şahzaib'i sevdiğini söyleyen ve kuzeniyle evliliği reddeden İsra, bir anda ailesini karşısında bulur. Artık o babasının biricik kızı değildir. İsra, babasını karşısına almak istemez fakat Şahzaib'ten de vazgeçmeye niyeti yoktur. Aşkları uğruna sınırları zorlayan Şahzaib ve İsra'yı nasıl bir son bekliyor?
Tür: Romantik Dram
Senarist: Rehana Aftaab
Yönetmen: Aabis Raza
Oyuncular: Minal Khan, Danish Taimoor, Azekah Daniel, Mahenur Haider, Faraz Farooqui, Hammad Shoaib, Babar Ali, Farah Nadeem, Saba Faisal, Rashid Farooqui
Vazgeçemem 5. Bölüm Fragmanı izle
Halen sarikayada MOBESE kamerası yok neden »
Sarıkaya'nın canlı MOBESE kamerası yok neden »
Alacada bahçıvanlık işi arıyorum »
Ben bayan arkadaş arıyorum 65 yaşındayım »
Mendereste öğretmen evi varmi telefon no ya ulasamıyoruz nasil görüşürüz »
Selam iyi akşamlar ben fethiye deyim evli bir bayan tanışmak istiyorum evli olacak saygılar sunuyoru.. Devamını Gör »
Slm 42 yasindayin benimle arkaşlik yapacak bir bayan ariyorum »
Merhaba nasılsın müsaitsen sohbet edelim mi canım sizi tanımak isterim ve arkadaş olmak isterim ben .. Devamını Gör »
Bizim okul cimriyada devlet biz okula donarak gidiyoruz okul içi daha soğuk 2 3 ders açıyolar kolero.. Devamını Gör »
Alfas hissesi düşüş ne zaman bitecek? 170 lere kaç çık 100 lere kadar geri düş böyle düşüş görülmedi.. Devamını Gör »
Reeder yıl sonu 200 dükkan açacağını söyledin 1 hafta tavan yaptın 31 lere çıktın şimdi 25 lere düşt.. Devamını Gör »
Naten bölündükten sonra yaklaşık yüzde 50 değer kaybetti. Bu sert düşüş normal mi aceba? Endeks gene.. Devamını Gör »
DAPGM bir haftadır sürt düşüş yapıyor bu düşüşün bir sebebi varmı tepeden girenlerin parası yok oldu.. Devamını Gör »
Alanya da yalnız yaşıyorum kendime ait evim var 51 yaşındayım gelirim iyi emekliyim ama yönetici kon.. Devamını Gör »
Milastan seviyeli ciddi dürüst Bir bayanla tanışmak istiyorum yalansız dolansız gizlilik içinde görü.. Devamını Gör »
Okular tatil olsun »
Bu okulları ne zaman tatil etcekler? »
Slm güzel kızlarlar arkadaşlık kurmak istiyorum »
Slm genc bayanlar arasin »
Neden hep kötüler kazaniyor bu dizide bizler artik iyi şeyler görmek istiyoruz artik kotuluk değil.. Devamını Gör »