20 Nisan 2024 Pazartesi - Yutkunmak Yutkunmak
Gönderiler

Rüyada Yutkunmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yutkunmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yutkunmak görmek ne demektir, rüyada Yutkunmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yutkunmak nasıl tabir edilir? rüyada Yutkunmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yutkunmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yutkunmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yutkunmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yutkunmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada kişinin yutkunması farkına varmadan yalan söyleyeceğine işarettir.Rüyada yutkunmak, söylenmek istenen fakat çeldirildigi için söylenemeyen bazi sözlere isarettir. Böyle bir durum ise karsisindakinin merakini çeker. Bu yüzden rüyada yutkunan bir kimseyi görmek onun tereddüt içinde oldugunu ve aslinda söyleyecegi seyin de pek yararli bir sey olmadigi için kardan daha çok zarara mucip olacagini gösterir.

Rüyada Yutkunmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yutkunmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 71 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim