18 Nisan 2024 Cumartesi - Yeşil ekin başağı Yeşil ekin başağı
Gönderiler

Rüyada Yeşil Ekin Başağı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yeşil Ekin Başağı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yeşil Ekin Başağı görmek ne demektir, rüyada Yeşil Ekin Başağı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yeşil Ekin Başağı nasıl tabir edilir? rüyada Yeşil Ekin Başağı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yeşil Ekin Başağı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yeşil Ekin Başağı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yeşil Ekin Başağı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yeşil Ekin Başağı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada yesil ekin basagi görmek, bir biri üzerine yigilmis maldir. Sapi üzerinde duran yesil ekin basagi, rizka, ucuzluk ve bolluga isarettir. Kuru ekin basagi, kitliga, bazen de fazla mülke isarettir, her basagin sevaptan kat kat oldugu gibi.Bir kimse elinde yahut harmanda ya da kap içinde basaklar görse baskasinin kazancindan olarak haram veya kabin sahibine veya elinde görülen insana isabet edecek mala yahut ögrenecegi ilme isarettir.

Rüyada Yeşil Ekin Başağı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yeşil Ekin Başağı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 69 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim