09 Nisan 2024 Perşembe - Yasemin Yasemin
Gönderiler

Rüyada Yasemin Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yasemin Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yasemin görmek ne demektir, rüyada Yasemin görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yasemin nasıl tabir edilir? rüyada Yasemin görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yasemin Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yasemin görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yasemin ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yasemin dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Sevince, rahatlık ve diğer hayırlı şeylere, bilgin kimselere; bekar için evlenmeye, diğerleri için üzüntü, keder ve sıkıntılardan kurtulmaya, Açılmış yasemin bakire rızlarla evlenmeye delalet eder.Temiz aşk, derin duygular, mutluluktur.Rüyada yasemin görmenin tabirinde çesitli yorumlar vardir. Bazilari sevinç ve ferahliga, bazilari da hüzün ve kedere isarettir, demislerdir. Ibn-i Sirin'e göre; mevsiminde . agaci üzerinde yasemin görmek bir erkek çocugunun olacagina delalet eder. Agacindan toplanmis yasemin görmek sikintidir. Birine bir demet yasemin verdigini gören, o kimse ile aralarinda tartisma çikarak birbirlerinden ayrilirlar. Ismail El-Es'as'a göre; rengi sari olmadigi halde yasemin görmek fena degildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yasemin bulan kimse, sevinç, rahatlik . ve hayra nail olur. Yasemin görmek, allmlere isarettir.Yasemin görmek, üzüntü, keder ve sikintilardan kurtulmaya; bekar için, evlenmeye de isarettir. Yaseminin açilmisi bekar kizlarla evlenmeye isarettir. Soguktan sikayetçi olan kimse, rüyada kendisiyle beraber yasemin bulundugunu görse, sikayeti gider.Refah içinde olunacağına ve büyük sevinçler yaşanacağının habercisidir. Çabuk geçecek bir sevince de işarettir. .

Rüyada Yasemin Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yasemin Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler