08 Nisan 2024 Çarşamba - Yalan söylemek Yalan söylemek
Gönderiler

Rüyada Yalan Söylemek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yalan Söylemek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yalan Söylemek görmek ne demektir, rüyada Yalan Söylemek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yalan Söylemek nasıl tabir edilir? rüyada Yalan Söylemek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yalan Söylemek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yalan Söylemek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yalan Söylemek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yalan Söylemek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada yalan söylemek dinde fesada ve halk tarafindan kusurlu bulunmaya isarettir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyada yalan söylemek akil noksanligina delalet eder. özellikle Allah (C.C.) Hazretleri üzerine yalan söyledigini gören, halki aldatir ve Allah yolundan uzaklasir. Yapmadigini yaptim ve görmedigini gördüm diyerek kendi nefsine yalan söyledigini görmek, sonunun kötü olmasina, . kabir azabina, dünyada ise halk önünde itibarinin düsmesine delalet eder. Ibn-i Kesir'e göre; Rüyada Allah (C.C.) ve Rasulullah (SAV) üzerine yalan söyledigini görmek, küfür ve büyük musibettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada yalan söylemek, yalan yere sahitlik yapmaya ve iftira etmeye ve kurtulusa ermemeye isarettir. Bazen de rüyada yalan söylemek, saçmalamaya ve birisinin aslinin kötülemek maksadiyla kötü bir kimsenin kendisinin sözünü isittigini görse, o kimseden rivayetle bir söz nakledilir. Ve bu söz yayilir, Bir kimse rüyada Allah (C.C.) hakkinda yalan söyledigini görse, o kimsenin akilsiz ve ahmak birisi olduguna isarettir.

Rüyada Yalan Söylemek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yalan Söylemek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 62 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler