16 Nisan 2024 Perşembe - Yağhane Yağhane
Gönderiler

Rüyada Yağhane Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yağhane Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yağhane görmek ne demektir, rüyada Yağhane görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yağhane nasıl tabir edilir? rüyada Yağhane görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yağhane Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yağhane görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yağhane ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yağhane dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada, iyi olmayan bir seyden yag çikarilan bir yaghane görmek, devlet büyügüne yaklasmaya delalet eder. Eger yaghane tahtadan yapilmis ise, o hükümet büyügü zalim biridir. Kerpiçten yapilmis ise, adildir, önü kireçle badana yapilmis ise, gösterisli bir kisidir. Eger bu yaghane çalismiyorsa bir faydasi yoktur.

Rüyada Yağhane Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yağhane Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 70 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler