09 Nisan 2024 Perşembe - Yaban keçisinin dişisi Yaban keçisinin dişisi
Gönderiler

Rüyada Yaban Keçisinin Dişisi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Yaban Keçisinin Dişisi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Yaban Keçisinin Dişisi görmek ne demektir, rüyada Yaban Keçisinin Dişisi görmek nasıl yorumlanır, rüyada Yaban Keçisinin Dişisi nasıl tabir edilir? rüyada Yaban Keçisinin Dişisi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Yaban Keçisinin Dişisi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Yaban Keçisinin Dişisi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Yaban Keçisinin Dişisi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Yaban Keçisinin Dişisi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada disi yaban keçisine rastladigini gören kimse, bir cariyeye veya dini bozuk zina yapan bir kadina nail olur. Disi yabani keçinin semizleri zengin ve servet sahibi kadinlara, zayiflari da fakir kadinlara delalet eder. Disi keçinin her birisi, bolluk, hayir, rahatlik ve huzura delalet eder. Rüyada bir disi keçi buldugunu gören . içinse, geçimi için çalismaya, bolluga ve hayra erer. Rüyada disi keçinin evine girdigini gören bir kadin, bir sene yoksulluk çeker. Disi keçi perisan bir kadin veya is yapmaktan aciz kadin hizmetçidir. Çünkü, disi keçinin, fakirlik gibi gizli olan seyleri açiktir. Disi keçi ortaya ve mutedil bir seye de delalet eder.

Rüyada Yaban Keçisinin Dişisi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Yaban Keçisinin Dişisi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 58 kez okundu.

Y harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
Y harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler