12 Nisan 2024 Pazar - Usare Usare
Gönderiler

Rüyada Usare Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Usare Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Usare görmek ne demektir, rüyada Usare görmek nasıl yorumlanır, rüyada Usare nasıl tabir edilir? rüyada Usare görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Usare Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Usare görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Usare ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Usare dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Su, Sıkmak.Rüyada üzüm siktigini gören kimse, ucuzluk ve bolluga erisir. Seker kamisi ve diger seyleri sikmak da böyledir. Mevsiminde üzüm sikan kimse fakir ve zengin olur. Kitlik ve sikinti içinde bulunan insanlardan her biri bir yerde üzüm, zeytin ve sair seyleri siktiklarim görseler, sikintilardan kurtularak bolluga kavusurlar. Eger bu rüyayi bir hasta veya hapis bir kimse görse bulundugu hastalik veya hapisten kurtulur. Bu rüyayi ilim ve Sünnet-i Seniyyeyi ögrenmek isteyenbirisi görse, onlari tahsil eder.Bu rüyayi bekar bir kimse görse, evlenir ve bolluga erisir.Eger sikilmis olan sey fazla olur ve onunla beraber de incir veya sarap ya dasüt bulunursa, o kimse devlet ve saltanata erisir.

Rüyada Usare Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Usare Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 93 kez okundu.

U harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
U harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler