22 Nisan 2024 Çarşamba - Tosbağa Tosbağa
Gönderiler

Rüyada Tosbağa Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Tosbağa Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Tosbağa görmek ne demektir, rüyada Tosbağa görmek nasıl yorumlanır, rüyada Tosbağa nasıl tabir edilir? rüyada Tosbağa görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Tosbağa Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Tosbağa görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Tosbağa ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Tosbağa dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada tospaga görmek, zahid, abid ve ilim ehli bir kimseye isarettir. Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir. Bazi tabirciler kaplumbaga hakim ve savcilarin reisine isarettir. Tabircilerden bazilari da alim bir kimsedir, dediler. Rüyada kaplumbaganin etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir . ilme isarettir. Bazi tabirciler de bir kimse kaplumbaga etini yese, hayir ihsan ve menfaat ve mala kavusur, dediler. Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur. Kaplumbaganin bir yol üzerine atilmis oldugunu görse, orada ihtimam ve . itinaya sayan bir ilimin terk edilmis olmasina isarettir. Bazi tabirciler ise rüyada görülen kaplumbaga, hileye, haber arastirmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye isarettir, dediler. Rüyada tosbaga görmek, zahit, abid ve ilim ehil bir kimseye isarettir.

Rüyada Tosbağa Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Tosbağa Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 75 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim