17 Nisan 2024 Cuma - Topuk Topuk
Gönderiler

Rüyada Topuk Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Topuk Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Topuk görmek ne demektir, rüyada Topuk görmek nasıl yorumlanır, rüyada Topuk nasıl tabir edilir? rüyada Topuk görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Topuk Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Topuk görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Topuk ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Topuk dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

mala, kumar oynayan çocuğa, bekar için kadına, Hastanın topuğunun kırılması ölmesine, Güzel ve endamına uygun topuk binitten, eşten ve dünyalıktan arzu ettiği şeyi elde etmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Ökçe.)Rüyada topuk görmek, kumar oynayan bir çocuga isarettir. Bazi tabirciler rüyada topugunun kirildigini gören kimse, ölür veya ona bil gam veya bir musibet yahut bela ya da bir mihnet isabet eder, demislerdir. Bekar kimse için topuk görmek, hanima isarettir, Hasta olan bir kimse, topugunun kirildigini görse, ölür. Topuk insanlarin malidir. Bundan dolayi bir kimse topugunun zail oldugunu görse, o kimsenin mali elinden gider. Rüyada topugunun güzel ve endamina uygun oldugunu gören kimse, hakkinda evlenmek veya mülk edinmek için yahut binek almak gibi arzu ettigi seyler hayirli ve mübarektir.

Rüyada Topuk Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Topuk Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 55 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler