19 Nisan 2024 Pazar - Tımarhane Tımarhane
Gönderiler

Rüyada Tımarhane Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Tımarhane Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Tımarhane görmek ne demektir, rüyada Tımarhane görmek nasıl yorumlanır, rüyada Tımarhane nasıl tabir edilir? rüyada Tımarhane görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Tımarhane Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Tımarhane görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Tımarhane ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Tımarhane dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Akıl Hastahanesi.Rüyada bir akil hastanesinde ve deliler arasinda bulundugunu gören, kendisine isi ve hayati hususunda çok önemli nasihatler verecek yakin bir dostu ile bulusacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada timarhane görmek, oyuna, bos söze ve çocuklarin aynl-masina isarettir. Kendisini deliler île timarhanede görmek, hapis ve hastaliga isarettir. Bunu gören hasta ise, hastaligi uzar veya vefat eder. Bazen timarhane fakir için, refah ve iyi geçime isarettir.Rüyada kendini delilerle birlikte tımarhanede görmek; hapis yatmaya ve hastalanmaya, rüyayı gören hasta ise; hastalığı artar yada ölür, tımarhaneye girmek; elinizden para çıkacağına, tımarhaneden kaçmak; birisine yardım etmeye, tımarhaneye girdiğini görmek; sıkıntıların biteceğine, işlerin iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada Tımarhane Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Tımarhane Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 85 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim