25 Nisan 2024 Cumartesi - Tavsan Tavsan
Gönderiler

Rüyada Tavsan Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Tavsan Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Tavsan görmek ne demektir, rüyada Tavsan görmek nasıl yorumlanır, rüyada Tavsan nasıl tabir edilir? rüyada Tavsan görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Tavsan Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Tavsan görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Tavsan ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Tavsan dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada tavsan görmek, ahlaksiz bir ese, tavsan yavrulari kedere ve hüzne delalet eder. Cabir'ül-Magribi'ye göre; rüyada tavsan vakarli iyi bir estir. Kendisine ait olan bir tavsanin öldügünü gören, esi yüzünden bir musibete ugrar. Bir tavsanin kendisi ile konustugunu gören, herkesi sasirtacak bir kadinla arkadaslik eder. Tavsanin ensesini öptügünü gören, esiyle ters taraftan iliski kurar. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; tavsan görmek ese, tutmak ise evlenmege isarettir. Tavsani kestigini görmek esinden ayrilmaya delalet eder. Bazisi, tavsan görmek hayirli degildir, diyor. Bir baska rivayete görede: Rüyada tavsan, kadindir. Tavsan tuttugunu gören kimse evlenir. Tavsan kestigini görmek, alacagi hanimin ömrünün az olacagina isarettir. Bazi . tabirciler, tavsan görmek, korkak bir insana bazi tabirciler ise, tavsan kötü huylu bir kadina isarettir, dediler. Eline tavsan geçtigini gören kimse ahlaksiz bir hanim alir. Tavsanin etinden, derisinden bir sey aldigini gören kimseye hanimi tarafindan az bir hayir isabet eder. Eline tavsan yavrusu geçtigini gören kimseye üzüntü, keder ve musibet . erisir.

Rüyada Tavsan Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Tavsan Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 94 kez okundu.

T harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
T harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim