16 Nisan 2024 Perşembe - Nişasta Nişasta
Gönderiler

Rüyada Nişasta Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Nişasta Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Nişasta görmek ne demektir, rüyada Nişasta görmek nasıl yorumlanır, rüyada Nişasta nasıl tabir edilir? rüyada Nişasta görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Nişasta Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Nişasta görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Nişasta ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Nişasta dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Tahıl yahut patatesten elde edilen un özü (nişasta) görmek safi mala, hoş geçime, emeğin karşılığını almaya yahut debdebeli bir evliliğe delalet eder.Rüyada nişasta görmek, evlilik işareti olarak yorumlanır.rumlanır. Yakınlarınızla tartışacağınıza ve aranızın açılacağına işaret eder. Nişasta yediğini görmek arkadaşlarınız arasında sizin kötülüğünüzü isteyenler var demektir. Dirilti, gürültü ile yapilacak bir evlilige delalet eder. Bazilarina göre ise, rüyada nisasta veya nisasta helvasi görmek ve yemek, çok sakin ve durgun bir hayatiniz olduguna. kimsenin etlisine sütlüsüne karismayip kendi halinizde bir hayat yasadiginiza isarettir.

Rüyada Nişasta Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Nişasta Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 55 kez okundu.

N harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
N harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler