10 Nisan 2024 Cuma - Nilüfer çiçeği (suçiçeği) Nilüfer çiçeği (suçiçeği)
Gönderiler

Rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) görmek ne demektir, rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) görmek nasıl yorumlanır, rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) nasıl tabir edilir? rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Nilüfer çiçeği (suçiçeği) ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Nilüfer çiçeği (suçiçeği) dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada bir göl üzerinde nilüfer çiçegi görmek, saglik, güzellik, kuvvet, konusma sekli, hayat, ask ve mutlu olmak için gerekli her seyi saglamakla yorumlanir, Evliler için eglenceli bir tatil, yeni evli kimseler için de çok güzel geçecek balayini müjdeler bu çiçekler. Nilüfer toplayip demet yapmak, güç islerin son bulduguna ve basarinin . yakinlastigina delalet eder Rüyasinda nilüfer çiçegi gören bir erkek, sihirli bir güzellige sahip, nilüfere benzeyen bir kadinla evlenerek mutlu olur. Bu rüyayi kadin görürse, kocasi bir ask kahramani ve çok sadik ve kendisini sonsuza kadar sevecek bir erkek olacak demektir. Bazilarina göre; rüyasinda bir yerde ekili nilüfer görmek, bir es veya hizmetçiden gelecek menfaate veya rüya sahibinin bir çocugu olacagina delalet eder. Nilüferi koparilmis görmek hüzün ve kederdir. Kirmani'ye göre; bir kadin rüyasinda nilüferi kopararak kocasina verdigini görse, kocasindan bosanir. Hizmetçilerinden birisine bir nilüfer verdigini gören, o hizmetçiyi isinden çikarir. Nilüfer kökü ser huylu bir hizmetçiye isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Nilüfer görmek, gizlenmeye veya utanmaya ya da denizde yolculuk yapmaga isarettir. Deniz seferinde bulunan bir kimse rüyada nilüfer görse, o kimsenin bogulmasina isarettir. Nilüfer çlçeGi ibadet ve itaat yolunda sarfedilecek helal mala isarettir. Nilüfer çiçegi, üzüntü, hastalik ve islerinde renk degistiren kimseye isarettir. Rüyada kendisini nilüferin sardigini görse, . o kimsenin her çesit renge girmesine veya hastalanmasina, zahmet çökerek fazlaca kahramanlik göstermesine ve üzüntülü olmasina isarettir.

Rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Nilüfer çiçeği (suçiçeği) Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 56 kez okundu.

N harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
N harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler