09 Nisan 2024 Perşembe - Nesrin çiçeği Nesrin çiçeği
Gönderiler

Rüyada Nesrin çiçeği Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Nesrin çiçeği Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Nesrin çiçeği görmek ne demektir, rüyada Nesrin çiçeği görmek nasıl yorumlanır, rüyada Nesrin çiçeği nasıl tabir edilir? rüyada Nesrin çiçeği görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Nesrin çiçeği Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Nesrin çiçeği görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Nesrin çiçeği ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Nesrin çiçeği dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada mevsiminde agaci üzerinde nesrin görmek, hayir ve menfaat gelecegine, bir rivayete göre de evlada; koparilmis nesrin görmek, hüzne delalet eder. Rüyasinda birine bir demet nesrin verdigini görmek, aralarinda dedikodu olmaya isarettir. Elinde nesrin görmek, çocugunun ölecegine; eger çocugu yoksa esinden veya sadik bir dostundan ayrilacagina delalet eder.

Rüyada Nesrin çiçeği Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Nesrin çiçeği Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 67 kez okundu.

N harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
N harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler