17 Nisan 2024 Cuma - Neft yağı Neft yağı
Gönderiler

Rüyada Neft Yağı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Neft Yağı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Neft Yağı görmek ne demektir, rüyada Neft Yağı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Neft Yağı nasıl tabir edilir? rüyada Neft Yağı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Neft Yağı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Neft Yağı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Neft Yağı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Neft Yağı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada neft yagi görmek, hayirsiz, zina eden bir kadina delalet eder. Bazi tabirciler, neft yagi, haram maldir, dediler. Neft yagini yedigini gören kimse, sultan tarafmdan mal elde eder. Üzerine bu yagin doküldügünü gören kimseye sultan tarafindan siddet isabet eder. Neft yagi, ser, siddet ve harp ile de tabir edilir.

Rüyada Neft Yağı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Neft Yağı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 53 kez okundu.

N harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
N harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim