28 Nisan 2024 Salı - Mermer tası Mermer tası
Gönderiler

Rüyada Mermer Tası Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Mermer Tası Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mermer Tası görmek ne demektir, rüyada Mermer Tası görmek nasıl yorumlanır, rüyada Mermer Tası nasıl tabir edilir? rüyada Mermer Tası görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Mermer Tası Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mermer Tası görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mermer Tası ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mermer Tası dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada görülen mermer tasi izzet ve yükseklige, mala, iyi geçinen kari kocaya isarettir. Bundan dolayi bir kimseRüyada yaninda mermerden bir sey oldugunu görse, fakirlikten sonra zengin olur, yahut evlenir. Bazen de durumuna göre, yüksek bir mevkiye nail olur. Fakat mermerden sadirvan havuz, fiskiye, agizlarindan su akitan arslan vesair yirtici hayvan ve esik gibi imal olunan seylerin hepsi ona sahip olan veya eline geçen, ya da ondan tasarruf eden kimse için üzüntü, keder ve siddetin gitmesine, ferah ve sevincin gelmesine, serefli hanima, güzel evlata, menfaate, yüksek meskene veRiziklara isarettir. Fakat mermerden kabirler, nakisli direkler, ahiretin salahina, güzel medhe ve daima makbul olan vakitlere isarettir. Mermer direk, ayak ve temeller menfaat ve yasayisa, söhretin umum olmasina, mermer köprüler, güzel kadinlara veRütbeli sahislara isarettir. Bazen mermer küp, mermerden oyulmus, büyük dibek seklinde kuma ve musluk gibi seyler, insanin unuttugu ve gaflet ettigi seye isarettir.

Rüyada Mermer Tası Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mermer Tası Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 61 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim