20 Nisan 2024 Pazartesi - Maydanoz tohumu Maydanoz tohumu
Gönderiler

Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Maydanoz Tohumu görmek ne demektir, rüyada Maydanoz Tohumu görmek nasıl yorumlanır, rüyada Maydanoz Tohumu nasıl tabir edilir? rüyada Maydanoz Tohumu görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Maydanoz Tohumu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Maydanoz Tohumu ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Maydanoz Tohumu dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada maydanoz tohumu yelek, Bagliga ve iyilige delalet eder, Ebu Sait El-Vaiz'e göre; herhangi yenir bir seyin tohumunu rüyada görmek, gerek meyve ve gerek sebze olsun eger tatlilardan ise, hayir ve menfaate; acilardan ise ilaca ve bir rivayete göre de hastaliga; eksilerden ise, yine hastaliga ve zayifliga; tuzlulardan veya tadi . olmayanlardan ise. rahatsizliga; eger yenilmez fakat ziraatte kullanilan cinslerden ise mal ve nimete; hem yenir, hem de faydalanir cinsten ise, hayir, menfaat, bereket ve kazanca delalet eder. Bazilarina göre, herhangi bir tohumu görmek zorluk ve mesakkatle yorumlanir.

Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 66 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim