09 Nisan 2024 Perşembe - Matara Matara
Gönderiler

Rüyada Matara Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Matara Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Matara görmek ne demektir, rüyada Matara görmek nasıl yorumlanır, rüyada Matara nasıl tabir edilir? rüyada Matara görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Matara Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Matara görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Matara ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Matara dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Su Kabı.Helal yoldan bol miktarda para kazanmak demektir. Mataradan su içmek mirasa konacağınıza işaret eder. Matara aldığını görmek de güzel ve mutlu bir evlilik yapacaksınız demektir. Helal yoldan bol miktarda para kazanmak demektir. Mataradan su içmek mirasa konacağınıza işaret eder. Matara aldığını görmek de güzel ve mutlu bir evlilik yapacaksınız demektir. Hayırlı para, iyi gelir, mal, mülktür.Rüyada madenden matara, hizmetçi, topraktan matara metres ile, bir rivayete göre bütün mataralar mal ve nimet ile yorumlanir. Matara agaçtan ise hileye ve kalici olmayan mal toplamaya delalet eder. Mataradan su içtigini gören, bir kadindan miras yer. Bir matara bulmak, almak veya biri tarafindan hediye edilmek hayir ve berekete, bir rivayete göre evlenmege isarettir.

Rüyada Matara Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Matara Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 57 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler