08 Nisan 2024 Çarşamba - Mastika sakızı Mastika sakızı
Gönderiler

Rüyada Mastika Sakızı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Mastika Sakızı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mastika Sakızı görmek ne demektir, rüyada Mastika Sakızı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Mastika Sakızı nasıl tabir edilir? rüyada Mastika Sakızı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Mastika Sakızı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mastika Sakızı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mastika Sakızı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mastika Sakızı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada mastika sakizi çignedigini gören kullanacagi bir ilaçtan fayda görür. Sakiz çignedigini görmek, baskalari ile dedikodu yapmaya ve sonunda kavga edip ayrilmaya delalet eder. Bir rivayete göre, hakkinda sikayet edilir. Yaninda çok sakiz oldugunu, bunlari çignemedigini görmek, zahmetle mal elde edecegine delildir. Mastika sakizi ile tütsü yapildigini görmek, hükümet tarafindan . cezaya ugrayacagina isarettir.

Rüyada Mastika Sakızı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mastika Sakızı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 62 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler