18 Nisan 2024 Cumartesi - Mancınık Mancınık
Gönderiler

Rüyada Mancınık Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Mancınık Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Mancınık görmek ne demektir, rüyada Mancınık görmek nasıl yorumlanır, rüyada Mancınık nasıl tabir edilir? rüyada Mancınık görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Mancınık Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Mancınık görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Mancınık ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Mancınık dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

İftira atmaya, mazluma gelecek yardıma, kafirlerin mağlubiyetine; Mancınıkla taş atmak ültimatom yahut sert ifadeli mektuba; Mancınık taşı elçi ve sefire, tebliğata, ehli namus olan alim ve kadına iftira atmaya delalet eder.Rüyada mancinik görmek, uzunca söylenen bir sözde, iftira etmeye isarettir. Mancinik, mazlumlara yardim, kafirler için de helaktir. Rüyada mancinik île tas atmak, kadretmek ve hile yapmaya isarettir. Bazen bu rüya alimlere ve namuslu kadinlara iftira etmeye ve dini kötülemeye isarettir. Bazen de mancinik görmek, onunla tas atmak için kurulmus bulunan yerde çikacak fitneye isarettir.

Rüyada Mancınık Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Mancınık Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 84 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim