13 Nisan 2024 Pazartesi - Madeni para Madeni para
Gönderiler

Rüyada Madeni Para Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Madeni Para Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Madeni Para görmek ne demektir, rüyada Madeni Para görmek nasıl yorumlanır, rüyada Madeni Para nasıl tabir edilir? rüyada Madeni Para görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Madeni Para Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Madeni Para görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Madeni Para ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Madeni Para dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakir, nikel ve diger madenlerden yapilmis meskukat (PARA) görmek düsmanliklara ve dedikodulara delalet eder. Ibn-i Siriri'e göre; bakir ve diger meskukat görmek, düsmanlik, kavga, vurusma, dedikodu ve benzeri seylere isarettir. Rüyasinda böyle bir para buldugunu veya kendisine verildigini gören, bu sekilde bir kavga ve tartisma ile karsilasir. Yaninda bir çok para oldugunu gören keder ve sikintiya ugrar. Evinden bu sekilde paralari alip sokaga attigini veya birine verdigini gören sikinti ve kederden kurtulur. Cabir'ül-Magribi'ye göre; rüyada bakirdan ve diger madenlerden basilmis para görmek, iflasa, fakirlige ve hakarete ugramaya delalet eder. Bir rivayete göre böyle paralar bir kap içinde görülürse, mal elde edilecegine isarettir.

Rüyada Madeni Para Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Madeni Para Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 60 kez okundu.

M harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
M harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler