20 Nisan 2024 Pazartesi - Izgara Izgara
Gönderiler

Rüyada Izgara Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Izgara Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Izgara görmek ne demektir, rüyada Izgara görmek nasıl yorumlanır, rüyada Izgara nasıl tabir edilir? rüyada Izgara görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Izgara Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Izgara görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Izgara ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Izgara dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Kullanılmayan ve pas tutan ızgara cimriliğe, kalp katılığına, Izgarayı temizlemek tövbe etmeye, Izgarada bir şey pişirmek, gizi şeylerin açığa çıkmasına yahut misafire , Kullanılan ve temiz ızgara cömertliğe, zor işlerin kolaylaşmasına delalet eder.Rüyada izgara görmek, kocasinin malinin ziyanina önem vermeyen kadin veya hizmetçi ile tabir olunur. Izgara ile bir sey . pisirdigini görmek, karisi veya hizmetçisi yüzünden efendisinin cebinden para çikacagina isarettir.

Rüyada Izgara Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Izgara Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 59 kez okundu.

I harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
I harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim