17 Nisan 2024 Cuma - Hıcr suresi Hıcr suresi
Gönderiler

Rüyada Hıcr Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Hıcr Suresi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Hıcr Suresi görmek ne demektir, rüyada Hıcr Suresi görmek nasıl yorumlanır, rüyada Hıcr Suresi nasıl tabir edilir? rüyada Hıcr Suresi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Hıcr Suresi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Hıcr Suresi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Hıcr Suresi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Hıcr Suresi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Ibni Sirin'e göre; rüyasinda Hicr Suresini veya bir kismini okuyan veya okuyani dinleyen bir kimse halk katinda aziz ve itibarli olur. Kirmani'ye göre de, bütün dilekleri ka-bul edilir, kadir ve kiymeti artar ve günahlarindan kurtulur. Ca-fer-i Sadik'a göre: rüya sahibi Allah katinda makbul ve muhterem olur. Fakir olarak vefat eder. . Ibn-i Füdale'ye göre: rüya sahibi kadi ise eceli yaklasmistir. Devlet baskani ise, ahlaki ve söhreti iyi olur. Tüccar veya esnaftan ise kazanci artar. Abdulgani Nablusi'ye gö-re: Allah (C.C.) yaninda makbul olur, helal rizka ve sevaba ula-sir. Bir baska rivayete görede: Rüyada Hicr süresini veya ondan bir parçayi okudugunu görmek, Allah . katinda ve halk nazarinda iyi bir kimse olmaya isarettir.Rüyada Hicr süresini okumak, güzel rizka, çok sevapa, günahtan kurtulusa isarettir.

Rüyada Hıcr Suresi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Hıcr Suresi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 57 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim