12 Nisan 2024 Pazar - Harman ve harman yerl Harman ve harman yerl
Gönderiler

Rüyada Harman Ve Harman Yerl Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Harman Ve Harman Yerl Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Harman Ve Harman Yerl görmek ne demektir, rüyada Harman Ve Harman Yerl görmek nasıl yorumlanır, rüyada Harman Ve Harman Yerl nasıl tabir edilir? rüyada Harman Ve Harman Yerl görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Harman Ve Harman Yerl Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Harman Ve Harman Yerl görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Harman Ve Harman Yerl ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Harman Ve Harman Yerl dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada harman, uzun bir mesguliyetle biriktirilen mala isaret eder. Bazi tabirciler, harman, sahibine baskasinin kazancindan isabet edecek mala, yahut, ögrenecegi ilme isaret eder, demislerdir. Bir baska rivayete görede: Rüyada harman yeri görmek zahmetle kazanilan mal ile yorumlanir. Bir harman yeri satin aldigini veya kendi-sine birinin hediye ettigini gören idareli bir . kadinla evlenir. Harman dövdügünü gören, para artirmaya çalisir. Harmaninin yandigini görmek mal ve nimet cihetinden felakete delalet eder.

Rüyada Harman Ve Harman Yerl Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Harman Ve Harman Yerl Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 86 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler