13 Nisan 2024 Pazartesi - Hardal Hardal
Gönderiler

Rüyada Hardal Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Hardal Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Hardal görmek ne demektir, rüyada Hardal görmek nasıl yorumlanır, rüyada Hardal nasıl tabir edilir? rüyada Hardal görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Hardal Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Hardal görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Hardal ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Hardal dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Zorlukla elde edilecek yararlı mala, Hardal yemek zehire yahut insana zararı dokunacak yiyecek ve içeceğe delalet eder.Hastalığa işaret eder. Rüyada hardal tanesi görmek kedere, yemek de malinin eksilecegine isarettir. Bir rivayete göre de düsmanlik-tir. Ebu Said El-Vaiz'e göre; Hardal görmek ve almak veya yig-mak zorla kazanilan mala delalet eder. Hardal yedigini gören fena sözler isitir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen hardal, zehirdir. Bundan dolayi hardal yedigini gören kimse zehir yahut aci bir sey içer yahut kendisi için zararli olan bir yemegi yer. Bazilari da, o kimse mesakkat içinde serefli ve hayirli mala isarettir, dediler.

Rüyada Hardal Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Hardal Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 65 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler