09 Nisan 2024 Perşembe - Hapislik Hapislik
Gönderiler

Rüyada Hapislik Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Hapislik Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Hapislik görmek ne demektir, rüyada Hapislik görmek nasıl yorumlanır, rüyada Hapislik nasıl tabir edilir? rüyada Hapislik görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Hapislik Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Hapislik görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Hapislik ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Hapislik dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada hapis olmak, zillet, üzüntü ve kederdir. Bundan dolayi tanidh gi bir valinin kendisini hapsettigini görse, üzüntüye düser. Bir kimse kendisinin, kireçle yapilmis bir odaya hapsedildigini görse, ölür ve oda kabir olur. Hapishane olarak kullanilmayan baska bir odada ayaklari bagli ve odanin kapisi da üzerine kapanmis olarak gören kimseye bir hayir isabet eder. Eger o yerde kendisine azap edildigini görse, hayir ve akibet cihetiyle daha iyidir. Bazilari da, hapis olmak zillet ve hakarettir, dediler. Kadinin rüyada, sultanin kendisini hapsettigini görmesi, büyük bir adamla evlenmesine isaret eder.

Rüyada Hapislik Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Hapislik Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 77 kez okundu.

H harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
H harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler