08 Nisan 2024 Çarşamba - Fırıncı Fırıncı
Gönderiler

Rüyada Fırıncı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Fırıncı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Fırıncı görmek ne demektir, rüyada Fırıncı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Fırıncı nasıl tabir edilir? rüyada Fırıncı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Fırıncı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Fırıncı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Fırıncı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Fırıncı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

İnsanlara hizmet eden varlık sahibi bir kimseye, Fırıncı çocuk, sevgili, merhametli yönetici, korkudan emniyet ve mal bolluğuna delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Ekmek.)Rüyada firinci görmek mahalle muhtari gibi halkin islerine bakan biri olarak yorumlanir. Rüyada bir firinci ile konustugunu görmek mahalle için hayirli bir yer yapmak istegine isarettir. Firinci ile kavga ettigini görmek, o yerde aleyhinde bazi dedikodularin yapildigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen firinci, halkin islerine vakif bir kimseye isaret eder. Bazen finnciyi görmek, kaçmaya ve uzaklasmaya, bazen de nesli çok olan bir adama isaret eder. Firinciyi görmek, bekar için evlenmeye, evliler için de evlada isaret eder. Bazen de hizmetçisine, namaz kilmamaya, ibadet ve taati boslamaya, üzüntü, keder ve fakirlige isaret eder.

Rüyada Fırıncı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Fırıncı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 52 kez okundu.

F harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
F harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler