17 Nisan 2024 Cuma - Fare deliği Fare deliği
Gönderiler

Rüyada Fare Deliği Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Fare Deliği Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Fare Deliği görmek ne demektir, rüyada Fare Deliği görmek nasıl yorumlanır, rüyada Fare Deliği nasıl tabir edilir? rüyada Fare Deliği görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Fare Deliği Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Fare Deliği görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Fare Deliği ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Fare Deliği dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada fare deligi, haktan sapip batil yolda yüründügüne isarettir. Fare deligini agizla kiyaslarlar. Bu sebeple bir fare deliginden çiktigini görmek, kötü bir söz söyleye-rek, kendisini sevenleri incitecegine veya ev halki arasinda bir huzursuzluk doguracagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen fare deligi, bid'atlara tabi olmaya, bid'atçi ve sapiklann . eserlerine uymaya isaret eder. Fare deligi, agiza isaret eder. Bundan dolayi delikten bir hayvan çiktigini gören kimsenin agzindan o hayvan ayarinda bir söz çikar.

Rüyada Fare Deliği Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Fare Deliği Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 56 kez okundu.

F harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
F harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim