08 Nisan 2024 Çarşamba - Eşek arısı Eşek arısı
Gönderiler

Rüyada Eşek Arısı Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Eşek Arısı Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Eşek Arısı görmek ne demektir, rüyada Eşek Arısı görmek nasıl yorumlanır, rüyada Eşek Arısı nasıl tabir edilir? rüyada Eşek Arısı görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Eşek Arısı Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Eşek Arısı görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Eşek Arısı ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Eşek Arısı dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Arı.Rüyada eşek arısı görmek, bir yolculuğa çıkılacağına işarettir. Rüyada eşek arısı görmek, bir seyahate çıkılacağına işaret eder. Esek arisi kuvvet ve himmet sahibi bir er-kek olarak tabir olunur. Kirmani'ye göre; kendisini esek arisinin soktugunu gören, ahlaksiz bir kadin yüzünden kedere ve sikintiya düser. Havada birçok esek arilarinin uçtugunu görmek, o yere ya-banci askerlerin gelecegine delalet eder. Üzerine saldiran esek anlarini kovdugunu gören, düsmanindan emin olur. Esek anlarini tutmak, öldürmek, onlardan sakinmak hayir ile yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Rüyada esek ansi görmek, kötü nefse ve ahlaksiz kimselere isarettir.

Rüyada Eşek Arısı Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Eşek Arısı Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 69 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler