17 Nisan 2024 Cuma - Emir Emir
Gönderiler

Rüyada Emir Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Emir Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Emir görmek ne demektir, rüyada Emir görmek nasıl yorumlanır, rüyada Emir nasıl tabir edilir? rüyada Emir görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Emir Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Emir görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Emir ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Emir dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Bakınız; Sultan, Yönetici.Rüyada emir görmek bekar olan kimsenin evlenmesine isarettir. Bir kimsenin, kendisini devlet baskani tarafindan sinir sehirlerinden birisine vali tayin edildigini görmesi, tayin edildigi sehrin bassehre olan uzakligi nisbetinde seref, san ve isminin yüceligine isarettir. Eger bir vali, devlet baskani tarafindan kendisine bir söz geldigim veya devlet baskaninin emrini bekledigni görse isten uzaklasmasi ile, fakat o vali o siralar bir çocuk bekliyorsa bir erkek çocugunun dünyaya gelmesi ile tabir edilir. Eger vali hanimim bosadigim görse azledilir. Bir kimse kendisini bir emir veya bir baskane yiyecek bir seyler götürdügünü görse hüzün ve kedere düser, fakat bundan kurtulur ve hiç ummadigi bir yerden eline mal geçer.

Rüyada Emir Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Emir Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 96 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim