11 Nisan 2024 Cumartesi - El çırpmak El çırpmak
Gönderiler

Rüyada El çırpmak Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada El çırpmak Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada El çırpmak görmek ne demektir, rüyada El çırpmak görmek nasıl yorumlanır, rüyada El çırpmak nasıl tabir edilir? rüyada El çırpmak görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada El çırpmak Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada El çırpmak görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. El çırpmak ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki El çırpmak dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada el çirpmak sevinç isaretidir. Rü-yada el çirpmak iki sekilde yorumlanir: Uzun ömür, ferah ve se-vinç. Rüyada bir sey için el çirptigini görmek o seyi takdir ettigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada, iki elin ayalari ile el çirptigini görmek, ferahlik ve sevince isarettir. Fakat bir elin yan tarafim diger elin ayasina vurmak suretiyle el çirptigini görmek keder, üzüntü ve musibete isarettir.

Rüyada El çırpmak Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada El çırpmak Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 79 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler