17 Nisan 2024 Cuma - Ekşi Ekşi
Gönderiler

Rüyada Ekşi Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Ekşi Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Ekşi görmek ne demektir, rüyada Ekşi görmek nasıl yorumlanır, rüyada Ekşi nasıl tabir edilir? rüyada Ekşi görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Ekşi Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Ekşi görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Ekşi ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Ekşi dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada ekşi bir şey yenildiğinin görülmesi acı bir haber alınacağına işaret sayılır. Rüyada ekşi bir şey yemek kötü bir havadis demektir. Rüyasında ekşi şeyler giyen kişi kendisi hakkında dedikodu duyar ve hatta kavga eder.Rüyada eksi bir sey yemek veya çignemek, zahmete ve mesakkate yorumlanir. Rüyasinda eksi bir sey yedigini gören hayatta çok zahmet çeker. Bir baska rivayete görede: Rüyasinda eksi olan yiyecekleri (limon vs. gibi) yedigini gören kimse geçimini zorlukla karsilayacagina ve sikintili bir ömür sürecegine isarettir.

Rüyada Ekşi Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Ekşi Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 80 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim