08 Nisan 2024 Çarşamba - Ekin ekmek Ekin ekmek
Gönderiler

Rüyada Ekin Ekmek Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Ekin Ekmek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Ekin Ekmek görmek ne demektir, rüyada Ekin Ekmek görmek nasıl yorumlanır, rüyada Ekin Ekmek nasıl tabir edilir? rüyada Ekin Ekmek görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Ekin Ekmek Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Ekin Ekmek görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Ekin Ekmek ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Ekin Ekmek dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada ekin ekmek, evlenmeye isarettir. Bir kimse rüyada ekin ektigini görse haniminin hamileligine isarettir. Rüyada ekinin yanmasi, açlik ve kitliga isarettir. Yesil ekinde gezdigini gören kimse iyi amele, ibadet ve taata kosar. Bir tarlaya ekin ektigini gören kimse, evliyse çocuga, bekarsa evlenmeye, kiraya veren kimse için mahsulat ve emlakinin ücretinden eline çok mal geçmesine, memleketindeki bolluga isarettir. Ekinin yesili uzun ömre, kurusu ecelin yaklasmasina isarettir. Bugday ekmek, ücretin kat kat olmasina bazen de, bugday basagi siddete isaret ettigi gibi yine ücretin kat kat olmasina isarettir. Arpa, hayira isarettir. Bazen, ekin ekmek amele isarettir. Bundan dolayi ekin ekmege elverisli bir yerde oldugunu gören kimse kendisinden hayir ümit edecegi bir iste bulunur. Ekin ekilmeyecek yere ekin ektigini görse o kimse livata zina eder. Ekinlerin arasinda yürüdügünü gören kimse, mücahitlerin saflari arasinda yürür. Bir kimse kendisinin bilinen ekini oldugunu görse o ekin din ve dünyasinca o kimsenin amelidir. Yesil bir ekinlikte gezindigini gören kimse, iyi amele ve ibadete gayret eder. Ekilecek yer, hanima da isarettir.

Rüyada Ekin Ekmek Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Ekin Ekmek Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 51 kez okundu.

E harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
E harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler