17 Nisan 2024 Cuma - Dudaklar Dudaklar
Gönderiler

Rüyada Dudaklar Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Dudaklar Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Dudaklar görmek ne demektir, rüyada Dudaklar görmek nasıl yorumlanır, rüyada Dudaklar nasıl tabir edilir? rüyada Dudaklar görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Dudaklar Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Dudaklar görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Dudaklar ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Dudaklar dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada üst dudaga göre, alt dudagi görmek daha hayirlidir. Bazi yorumculara göre; dudaklar akrabaliga yo-rumlanir. Üst dudak erkek ve alt dudak kadin akrabayi temsil eder. Rüyada üst dudagin yerinden kopmus veya kesilmis oldugu-nu görmek, nimet ve malinin eksilecegine, bunu alt dudakta gör-mek karisinin vefatina, yahut ondan ayrilacagina delalet eder.Kirmanî'ye göre; rüyasinda iki dudagini düsmüs görmek an-ne ve babasi tarafindan bir musibettir. Bir rivayete göre, bu rüya-yi görenler iftiraci olur. Dudaklarinda çirkin görünen bir ayip oldugunu görmek kedere; iki dudaginin birbirine yapismis oldugunu ve açilmaz oldugunu görmek, islerinin sarpa sardigina; konus-mak istedigi halde konusamadigini görmek, bela ve musibete delalet eder. Dudagi üzerinde bir ben oldugunu görmek, rüya sahi-bi kadin ise, sevildigine; erkek ise mal çokluguna; dudaklarinin tükürükle islandigini veya islattigini görmek, akrabalari arasinda düsmanlik olduguna; iki dudaginin veya birinin bir maden haline geldigini görmek, hirsizliga, malinin çalinacagina delalet eder. Rüyada dudaklarini çok kirmizi görmek, sözünün geçerliligine; sari görmek üzüntüye, korku ve hastaliga; siyahlasmis görmek ümit edip bekledigi bir isin olmayacagina isarettir. Dudaklarin renksiz veya alisilmayan bir renkle boyali oldugu-nu görmek iyi degildir. Dudaklar üzerinde dövme denilen sonra-dan yapilan mor bir isaret veya resim görmek de hayra delalet et-mez.

Rüyada Dudaklar Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Dudaklar Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 78 kez okundu.

D harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
D harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim