14 Nisan 2024 Salı - Destere Destere
Gönderiler

Rüyada Destere Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Destere Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Destere görmek ne demektir, rüyada Destere görmek nasıl yorumlanır, rüyada Destere nasıl tabir edilir? rüyada Destere görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Destere Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Destere görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Destere ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Destere dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Cabir'ül-Magrîbî 'ye göre: rüyasinda elinde bir testere oldugunu görmek, bir ise baslayacagina delalet eder. Bir agaç parçasini testere ile kestigini görmek, agacin cinsinin tabir-de ifade ettigi sekille tabir edilir. Akrabasindan birini testere ile kestigini gören, ona benzer bir seyle karsilasir. Cafer'i Sadik buyurmustur ki: Rüyada testere görmek ev-lat, kardes, veya ortakla yorumlanir. Testere ile bir sey kesmek, muradinin olacagina, odun kestigini görmek ise düsmanina karsi üstünlügüne isarettir.

Rüyada Destere Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Destere Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 78 kez okundu.

D harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
D harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler