09 Nisan 2024 Perşembe - Dar boğaz Dar boğaz
Gönderiler

Rüyada Dar Boğaz Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Dar Boğaz Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Dar Boğaz görmek ne demektir, rüyada Dar Boğaz görmek nasıl yorumlanır, rüyada Dar Boğaz nasıl tabir edilir? rüyada Dar Boğaz görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Dar Boğaz Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Dar Boğaz görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Dar Boğaz ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Dar Boğaz dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada dar bir bogaz görmek aydinliga isa-rettir. Rüyasinda dar bir bogazdan geçtigini görmek, bozuk islerinin düzelecegine; bulundugu dar bogazin gittikçe daralip onu si-kistirdigini görmek, beklemedigi bir yerden eline bir kismet geçecegine; dar bogazdan birden bire genis bir yere çiktigini görmek, kisa bir müddet için evinden ayrilip bir yolculuga çikacagina dela-let eder.

Rüyada Dar Boğaz Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Dar Boğaz Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 72 kez okundu.

D harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
D harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim
Gönderiler Gönderiler Gönderiler Gönderiler