22 Nisan 2024 Çarşamba - Damga ve damga pulu Damga ve damga pulu
Gönderiler

Rüyada Damga Ve Damga Pulu Görmek Ne Anlama Gelir

Takip Et
Rüyada Damga Ve Damga Pulu Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada Damga Ve Damga Pulu görmek ne demektir, rüyada Damga Ve Damga Pulu görmek nasıl yorumlanır, rüyada Damga Ve Damga Pulu nasıl tabir edilir? rüyada Damga Ve Damga Pulu görmek nedir ve ne anlama gelir

Rüyada Damga Ve Damga Pulu Görmek Ne Anlama Gelir? Bu sayfa rüyada Damga Ve Damga Pulu görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Damga Ve Damga Pulu ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Damga Ve Damga Pulu dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.

Rüyada damga görmek söh-retle yorumlanir. Rüyasinda bir kagida damga pulu yapistirip imzaladigini görmek, yaptigi bir is yüzünden halk arasinda tanindigina; bir kagidi mühürle damgaladigini görmek, büyük bir is için biriyle bir anlasma yaptigina; bir bayiden bir çok damga pulu satin aldigini görmek, büyük bir isi basaracagina veya bir yolculuga çikacagina; baska birinin kendi uzattigi kagidi damgaladigini gör-mek, o kisi ile arasinda bir anlasma olacagina; elindeki bir aletle bazi hayvanlara kizgin damgalar yapip onlari isaretledigini gör-mek, mal ve mülk sahibi olacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada damga pulu görmek söhrete isarettir.

Rüyada Damga Ve Damga Pulu Görmek ile ilgili bir rüya mı gördünüz? Rüyada Damga Ve Damga Pulu Görmek rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

Bu rüya tabiri toplam 62 kez okundu.

D harfi ile başlayan rüya tabirleri
Rüya Tabirleri
Popüler Yorumlar
D harfi ile başlayan deyimler
Copyright © 2017 - Tüm Hakları Saklıdır.
Gizlilik PolitikasıÇerez Politikasıİletişim