25 Şubat 2023
BİR KURŞUNLA BAŞLAYAN TUTSAKLIK AŞKA DÖNÜŞÜR MÜ? SÜRÜKLEYİCİ HİKAYESİYLE FEDAKAR KANAL 7’DE
Kanal 7 ekranlarının yepyeni dizisi Fedakar, intikamın aşka dönüşünü anlatan heyecan dolu öyküsüyle hafta sonlarının yıldızı olmaya geliyor. Çocuk yaşta annesiz kalan Elif ve zengin bir ailenin tek veliahdı Tarık’ın bir kurşunla değişen hayatı Fedakar ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Kardeşinin katilinden intikam almak isteyen Tarık ve hayattaki tek tutunacak dalının katil olması gerçeğiyle yüzleşemeyen Elif’in sürükleyici öyküsü Fedakar ile izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Annesini çocuk yaşta kaybeden Elif, kardeşleri Sefer ve Narin’e kol kanat geren fedakar bir abladır. Elif zorluklarla dolu bir hayat sürerken küçük kardeşi Narin’i kaybeder ve yanında sadece Sefer kalır. İki kardeş birbirine tutunurken Elif, hiç beklemediği bir anda kardeşi Sefer’in katil olduğu iddiasıyla yıkılır. Türkiye’nin sayılı şirketlerinden Karaca Holding’in tek veliahdı Tarık’ın mutlu ve huzurlu hayatı, canı gibi sevdiği ablasının öldürülmesiyle bir anda değişir. Tarık, ablası Yeşim’i, Sefer’in öldürdüğünü düşündüğünden kayıplara karışan Sefer’i yakalamak için Elif’i kaçırıp tutsak eder. Tarık ablasının intikamını almak için yemin ederken hiç beklenmeyen bir anda Elif ve Tarık imkansız bir aşka yelken açar.
Zaman, aşılması imkansız olan engelleri ortadan kaldırmaya yardım edecek mi? Aşkın gücü, kardeş acısını unutmaya yetecek mi? Elif’in merhameti Tarık’ın yaralarını sarabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Fedakar ile Kanal 7 ekranlarında cevap bulacak.
Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Özgür Pak – Taner Tunç
Oyuncular: Aybüke Yılmaz, Berkay Veli, Ceren Yavuz, Mihriban Er, Yiğit Eser, Kahraman Sivri, Özgür Yelaldı, Cihangir Köse, Doğaç Meriçliler, Eda Karagedik, Ejder Özkarslıgil, Alessa Demircan, Güneş Ebrar, Emek Büyükçelik, İhsan Gül, Ceren Yüksel, Batuhan Hantal, Hayal Garip, Beste Kaptanoğlu
Bir kurşunla değişen hayatların iyileşme çabası hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…
Selam face mesanger felan varmı yada bir iletişim no »
Mamak ögretmen ewi telefonu nu? »
LeMalatya icin daire temizleme »
WhatsApp numaran gönder oradan mesajlaşalım »
Merhaba nasılsın Tanışabilir miyiz »
Adım Fazilet ev ofis günlük temizlik işleri arıyorum »
Alessa Dilara Demircan tam ismi, tatlılığı ve güzelliğiyle dikkat çeken bir oyuncu merakla izlicem.. Devamını Gör »
Merhaba 46 yaşındayım İstanbul Pendik civarında bayan arkadaş arıyorum »
Merhaba Sayın Başkanım Konya'nın Akşehir İlçesinde Kuvvetli Sağanak Yağış Nedeniyle Okulların Ta.. Devamını Gör »
45. Yaş bayanla tanisim görüşmek isterim »
evlenmek istiyorum yaş 37 39 bayan olur »
Ben deprem bölgesinden geldim yaklaşık 2 ay kalmak istiyorum ev bulamadım ücretli öğretmenlik yapıyo.. Devamını Gör »
Selam ben emekli yaş 52 emekli asker sevgi saygı ciddi bir ilişki ariyorum yanlızım yanlız yaşıyorum.. Devamını Gör »
Ben 32 yaşındayım bekarım ciddi anlamda bir bayanla tanışmak istiyorum »
Ben yılmaz bayan arkadaş arıyorum 34 adana »
Erdek Bandırma çevresi olgun samimi hanım arıyorum taşım 44 aradıgım yaş aralığı 65 yaşa kadar hanım.. Devamını Gör »
Bende çalışmak istiyorum »
Bende çalışmak istiyorum ihtiyacım var »
Bende ev temizliği için arıyorum 0536 649 35 06 Erzincan merkez »
Tanışmak isteyen bayanlar »