18 Ağustos 2023
Emanet 597. Bölüm izle - 19 Ağustos 2023, Cumartesi
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet 597. Bölümünde neler olacak? 19 Ağustos, Cumartesi Emanet 597. Bölüm fragmanı ile ekrana geldi.
Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen dizi Emanet 3. sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Seher'in ölümünün ardından derin bir yasa bürünen Yaman ve Yusufun sessizliğe gömülen hayatı, Emanet ile ekrandaki yerini alacak.
Bir yanda mutluluğu yakaladığını düşünürken tüm hayatı tepe taklak olan Yaman, diğer yanda annesinden sonra sığındığı tek liman olan teyzesini de kaybeden minik Yusuf… Seher'in vefatıyla büyük bir acıyla sınanan Yaman ve Yusuf'un öyküsü Emanet ile izleyicisiyle buluşacak. Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Emanet üçüncü sezonda aksiyonun dozunu arttıracak.
Emanet Dizisi Emanet 597. Bölüm 3. Sezon Hikayesi:
Seher'in ölümünden sonra Yusuf içine kapanır. Bir yandan ölen karısının yasını tutan Yaman diğer yandan da biricik yeğenini yeniden güldürmek ister. Fakat Yaman'ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramaz. Diğer yandan Aziz'in kardeşi ağabeyinin katilinin peşine düşer. Bulduğu ip uçlarını birleştiren Nana, Aziz'in gerçek katili Topal'a ulaşır. Topal bu durumu fırsata çevirmek için Nana'ya katilin Yaman olduğunu söyler. Yaman'a karşı bilenen Nana, Yusuf'un bakıcısı olarak konağa girer. Bir anda hayatlarına giren bu yabancı Yaman ve Yusuf'un hayatını nasıl etkileyecek? Nana, Topal'ın gerçek yüzünü görecek mi? Kalbini tüm dünyaya kapatan Yusuf'un yüzü yeniden gülecek mi?
Emanet 597. Bölüm Fragmanı izle
Merhaba »
Merhaba bana bakacak 35/45/yaş arasında bayan arıyorum emekliyim ercan »
Kilo sorunu olmayan. arkadaşlık, dostluk, hoş muhabbet etmek. yada birlikte yaşamak. 44 elli altmış .. Devamını Gör »
Ben Takılmalık istiyorum »
45 elliyaş arası zengin bayan arkadaş arayorum »
CEVAP ALABİLDİNİZMİ BU SORUNUZA »
Merhaba ben Gülsüm Bulut ev temizliğine gündelik işe ihtiyacım var kirada oturuyorum bir oğlum var.. Devamını Gör »
Muhammet cok pişman olucaksın neden hiç bakmıyorsun »
Slm.mehtap hanım tanışabilir miyiz »
Numaranı verirmisin arıyorum seni »
40 yaşındayım erkek kelimesini sonuna kadar Yaşatırım »
sevim hanım »
Arkadaşlar 5 yıl önce ulaşılamıyormuş, 1 yıl önce de ulaşılamıyormuş. Güncelleme yapıyorum hâlâ ulaş.. Devamını Gör »
Merzifonluyum tanışma amaçlı yaşıyorum »
İzlenmiyor »
Iyi Aksamlar biz iki Arkadas Almanyadan tatil icin Cesmeye geldik iki bayan ardas ariyoruz tanismak .. Devamını Gör »
Evbulamiyorum Bana kiralık ev lazim »
Çocuk bakıcısı ve ev işlerinde yardımcı olacağım iş arıyorum »
Slm hayırlı akşamlar ben kendime gore bi hayat arkadaşı arıyorum ben iki kız çocuk babasiyim Mardini.. Devamını Gör »
Selam yanlızlıgımı paylaşırmısın delice »