Gönderi Tarihi: 24 Ocak 2022
Emanet 302. Bölüm izle - 25 Ocak 2022 Salı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet 302. Bölümünde neler olacak? Emanet 302. Bölüm fragmanı ile ekrana geldi. Seher, yaşadığı büyük yıkımdan sonra yeğeni Yusuf’u da alarak her şeyden uzakta iki kişilik bir dünya kurar. Kurduğu bu yeni hayat, Seher’in karşısına yeni insanlar çıkarmış ve geçmişin izlerini silmek için bir fırsat vermiştir.
Emanet 302. Bölüm Özeti; Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seher’i ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yaman’ın ilk işi, Seher ve Yusuf’un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf’la birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yaman’ı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman’ı karşısında gören Seher’in kararı ne olacaktır?
Emanet 302. Bölüm Hayatında mesleği dışında hiç bir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duyguyu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu’yu farklı bir maceraya sürükler. Duygunun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikayenin başlangıcı olacak mı?
Emanet 302. Bölüm Fragmanı izle
ELAZIĞ GÜVEN NAKLİYAT 0532 650 9533 0 424 218 1809 ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TAŞIMACILIK ELAZIĞ ANKARA IST.. Devamını Gör »
Ozlem hanım iyi akşamlar acaba bana dönüş yapabilirmi siniz »
Ben 38 yaşındayim 25 ile 40 yaşinda bayan arkadaş arıyorum sıfır beşyuzotuz dokuzyuz »
Dul Bayan arkadaş arıyorum şahinyasar »
Tekne temizliği yapılacak. Marmaris »
Selam ben ortacada dalyanda bayan arkadas arıyorum »
Ciddi olanlar yazsin »
Kız arkadaş arıyorum »
Slm ben kemerde yaş farketmez vakit geçirebilecek bayan arkadaş arıyorum »
görüşelim »
Merhaba tekne temizliği var yapmak isterseniz goruselim »
Rasime hanım tekne temizliği var yapmak isterseniz goruselim. »
Şile de tek yaşıyorum bayan arkadas arıyorum »
Meraba ben botruma tatile geliyorum olgun bayan arkatas ariyorum »
Ben ev temizligi yapıyorum olursa gelirim herzaman Ozlem hanım bana dönüş yapabilirmi siniz rica e.. Devamını Gör »
Selam ben Kenan elektrik mühendisiyim tel numaranızı yazarmisiniz rica etsem »
Cep no yolarmisin »
Kendine güvenen dul bayan arıyorum sevgili tadında arkadaş olmak isteyen bayanlar »
Akyaka'da yalnız yaşıyorum, hem tatil yapmak isteyen hem de keyifli vakit geçirmek isteyen bakım.. Devamını Gör »
İslami yaşam balayına umreye veya mescidi aksaya gidelim »