Gönderi Tarihi: 17 Eylül 2017
Yalancı Bahar 11. Bölüm izle - 23 Eylül 2017 Cumartesi
Sevilen hint dizisi "Yalancı Bahar" Madhubala ve RK arasındaki çok özel anların yaşandığı 11. bölüm ile ekranlara geldi.
İzleyiciler, 10.bölümü ile büyük beğeni toplayan Yalanci Bahar'ın 11. Bölüm özeti şöyle; RK yaptigi basin aciklamasinda Madhubala ile arasinda bir iliski oldugunu soyleyince Malik ve Padmini bu durumdan buyuk uzuntu duyar. Subhangi eline gecen bu kozu Mukund ve Madhubala arasindaki iliskiyi bitirmek icin kullanmaya karar verir. Madhubala hakkindaki iftiralara daha fazla dayanamayan Malik sessizligini bozmaya karar verir.
RK ile Madhubala arasinda bir iliski oldugunu ima eden Subhangi oglu Mukundu uyarir. Gazetelerde RK ve Madhubala hakkindaki haberleri goren Malik kizini da yanina alarak RK'nin malikânesine gider. RK bu durumdan dolayi onlardan ozur dilese de o icten ice Madhubala'yi zor duruma dusurmek icin hazirladigi tehlikeli planin kusursuz bir bicimde islemesinden memnundur. Yaptigi basin aciklamasinda Madhubala'nin kendisine âşık oldugunu soyleyen RK artik acikca niyetini belli etmistir. Subhangi de kendisine bicilen rolu cok iyi oynayinca Mukund, Madhubala hakkinda kafa karişıkligi yasar. Artik Malik icin RK'dan hesap sorma zamani gelmistir.
Yalanci Bahar dizisinin 11.bolumu kanal 7'de. Yalanci Bahar 11. bolum kanal 7 ekranlarında. Yalanci Bahar dizisi tum bolumleriyle kanal 7'de. Yalanci Bahar Madhubala dizisi Turkce dublajli haliyle kanal 7'de.
Fidan hanım benimle i iletişime mi geçmek istiyorsunuz buradan mesajlarınızı gördüm lütfen bana ceva.. Devamını Gör »
Fidan hanım ben Ayşegül duman benimle çocuk bakıcılığı hakkında iletişime geçmek i istiyorsunuz eğer.. Devamını Gör »
Dul bayanlarla tanışmak istiyorum »
25 30 arası bayan arkadaş arıyorum »
Size nasıl ulaşabilim »
Nasıl ulaşabilir size »
Görüşebilir miyiz bakıcılık hakkında »
Hakkari Yüksekova damisiniz »
Evlenmek için çok çitdiyim bir hayat arkadaşı arıyorum ismim rafet köprübaşı da yaşıyorum emekliyim.. Devamını Gör »
Gürsu da bayan arkadaş ariyorum 0537 582 05 63 »
Slm ben 44 yaşında?im bayan arkadaş edinmek istiyorum 35 55 yaş arası olabilir »
Dul bayan. 55/60/yaş »
merhaba bayan arkadaş arıyorum »
Slm.nasılsınız tanışalım »
Merhabs eletisi. Kuracagimiz numara yazarsaniz sevinirim emine hnm şu a akyurt altinovadayim »
Selam hanimlar 21 yasindaym guzel bi iliski yasamak istyrm 05385180397 arasin »
Merhaba nasılsınız »
Vardır »
Sew olan »
Temizligime güveniyorum işe ihtiyacim var dönerseniz sevinirim TL 5415280448 »