25 Haziran 2021 Cuma - Sanırım aldatılmayı seviyorum! Sanırım aldatılmayı seviyorum!
Gönderiler

Sanırım aldatılmayı seviyorum!

TAKİP ET

Gönderi Tarihi: 14 Mayıs 2021

Sanırım aldatılmayı seviyorum!

Aynur Aydın önceki gün Etiler’deydi. Bir güzellik merkezinin önündeydi.

Popçu, Estetige bayiliyorum. Bana kalirsa her yerime yaptiririm. Ama çok korkuyorum dedi. Martta katildigi bir programda sevgilisi oldugunu belirten Aynur Aydın yine yalniz kaldigini ifade edip “Bir türlü aradigim aski bulamiyorum. Zaten hep ihanete ugradim. Sanirim aldatilmayi seviyorum” ifadelerini kullandi.

Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
Bu gönderi için henüz yorum yapılmamıştır.
İlk yorum yapan siz olun!..
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Ercangenc 2021-06-24 23:15:05

    selam bagcilardan »

  • Semih 2021-06-24 23:07:38

    Ev temizliği için 5538553993 »

  • Semih 2021-06-24 23:07:19

    Ev temizliği için 5538553993 iletişime geçerseniz sevinirim »

  • Ada 2021-06-24 22:48:59

    Sevmeyi sevilmeyi paylaşmayı bilen duygusal bir arkadaş arıyorum »

  • Niyazi Gezgin 2021-06-24 22:15:02

    Ogretmenevi fiyat listesi hazırlamak çok zor ve karmaşık bir süreç mi acaba »

  • Coskun 2021-06-24 19:23:24

    merhaba bayan arkadaş ariyorum yaş 35 45 arasi telim 05373375774 tek yaşiyorum »

  • Levent 2021-06-24 14:20:42

    Altı gece için tek kişilik oda istiyorum öğretmen esiyim fiyat istiyorum »

  • Gokha 2021-06-24 12:24:50

    Slm kendime bir bayan ariyorum »

  • Erdal 2021-06-24 10:53:27

    Bu kadar pahalı öğretmenevimi olur kişi başı fiyata bak. Normal beş yıldızlı otelden pahalı.meb pers.. Devamını Gör »

  • Gkhn 2021-06-24 04:58:25

    kimse yokmu »

  • Salih 2021-06-23 22:00:09

    Selam dul bayanlar ben Salih numaram sadece bayanlar »

  • Salih 2021-06-23 21:59:08

    Selam bayan arkadaşlar ben Salih yaşım 45 sadece bayan arkadaşlar numaram »

  • Mehmet 2021-06-23 21:19:12

    Mereba dulum 34 yaşım 45 50 yaş olgun bayan hastasıyım hemşirim »

  • Silivrili 2021-06-23 19:19:15

    Bayan arkadas ariyorum gizlilik sart yasim 26 ucretli yada ucretsiz dul ve bekar kadinlar »

  • Şahin 2021-06-23 17:39:18

    Slm gökçe hanım sizinle tanışmak isterim 05449525391 »

  • Halil 2021-06-23 12:07:25

    Mucur a yenigeldim etrafı fazla bilmem ama burda nereler güzel bilmiyorum hem çevreyi tanıtacak hemd.. Devamını Gör »

  • Hakan 2021-06-23 11:58:49

    Ben samsunluyum iş için geldim bayan arkadaş arıyorum »

  • Zeynep 2021-06-23 01:55:27

    Ev ve ofis temizligi »

  • And 2021-06-22 20:49:21

    Ben bu gün hayal kirikligina ugradim sevdigim adam başka kizla flörtleşiyor »

  • Turgay 2021-06-22 19:19:23

    Merhaba bayanlar.44 yaşındayım.yeni boşandım.çocuğun yok.bir çocuklu ya da çocuk istemeyen bayanla e.. Devamını Gör »

Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.