20 Ocak 2020 Pazartesi - Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım! Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım! Online: 18
Gönderiler

Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım!

Özgür

Gönderi Tarihi: 28 Ekim 2017

Son Güncelleme: 28.10.2017 - 19:03
Karımı Aldatıyorum Ama Bence Haklıyım!

"KARIM AYNI İNŞAAT BETONU GİBİ!" Merhaba ben özgür bursadan yazıyorum şimdi ben 16 yaşında evlendim ve sever..

"KARIM AYNI İNŞAAT BETONU GİBİ!"

Merhaba ben özgür bursadan yazıyorum şimdi ben 16 yaşında evlendim ve severek evlendim eşimi hala çok seviyorum ama utanarak söylüyorum ben eşimi 21 yaşından beri sürekli aldatıyorum. Yani nedeni ise ben eve geldiğim zaman eşim bana hoşgeldin dediğini duymadım, eşim günlük giydiği kıyafetler haricinden benim için özel kıyafet giydiğini görmedim, özürdilerim ama yatak odama girdiğim zamanlar değişik bir elbiseyle eşimi görmüyorum anlıyormusunuz. Yani çok daha açık şeyler konuşamıyorum. Ben şöyle söyleyim eşime bir çok kitap aldım yani özür dilerim cinsel ilişki kitapları aldım, eşime aldığım giyim eşyaları çok aldım eşime ama eşim diyorki ben 45 yaşındayım bundan sonra bunları ben napıyım diyor ama ben eşimi 18 yaşından beri böyle görmüyorum ki o yüzden 21 yaşıNdan beni karımı aldatıyorum KARIM bana istediğin gibi yaşa diyor sanki bıkmış benden! eşim bana istediğimi vermiyor veremiyor özürdilerim belki yaptıklarım yanlıştır ama ben eşimi yinede çok seviyorum sadece bana karşı çok ilgisiz :(

Gönderi Oluştur
Bu gönderiye ifade bırak  
0
0
0
0
0
0
0
YorumlarToplam 1 yorum yapılmıştır.
Avatar Seç
Avatar Seçimi Yapın
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan gonderiler.com sorumlu tutulamaz.
    E
    2 yıl önce
    Ece
    Aaaaa hata aaaaaa bu ne böyleemoticon((( kadında dünyaya küsmüş galiba yazıkemoticon((
    0  0 Yanıtla
Son Eklenenler
Son Yorumlar
  • Necati Kale 2020-01-20 19:01:30

    Bebek bakılır 05334383695 »

  • Ismet 2020-01-20 15:13:12

    bakıcı »

  • Murat 2020-01-19 14:56:01

    Merhaba yalnız yaşayan dul bayan arkadas arıyorum.05435762273 numaram »

  • Murat 2020-01-19 14:54:11

    Merhaba yalnız dul bayanla tanışmak istiyorum »

  • Fadime 2020-01-19 11:53:09

    Haftada 1 gün 2 oda 1 salonlu Çamaşır makina bulaşık makinalı Soba lı Müstakil ev. »

  • Admin 2020-01-19 11:07:38

    Eski dostlar birbirlerini görmeseler bile unutmazlar Merve haklısın çünkü ben unutmadım sizi özlenen.. Devamını Gör »

  • İsmail 2020-01-18 16:14:18

    Ciddi maddi destek yapacak bayan arıyorum »

  • Barflbuu 2020-01-17 15:11:12

    Polen Ankaralı 92 doğumlu olması lazım. Mersinde yazlık zamanlarından hatırlıyorum :) »

  • Mehtap 2020-01-16 11:45:01

    Bende is ariyorum »

  • Cüneyt Firlayis 2020-01-15 16:50:00

    Mesleğim aşçılık »

  • Cafer 2020-01-15 15:35:27

    BAyan arkadasariyorum guzel vakit gecirebllecek bayanlar yazsin goruselim 35, 40 ARASI gizlilikilk t.. Devamını Gör »

  • Orhan 2020-01-15 07:41:25

    Kadınlar çiçektir sulamak lazım. 05327604571 Serpil 38 arıyorum »

  • Tuba 2020-01-14 21:46:15

    Cocubakıcısı »

  • Hüseyin 2020-01-14 10:56:48

    Merhaba bayan arkadaş arıyorum 05364696647 »

  • Rıfat 2020-01-14 02:03:47

    Pırazız alıdede koyundekı evım ıcn temızlıkcı bayan arıyom gundelıkcı »

  • Gizli 2020-01-13 06:22:56

    Tatilmi niye »

  • İzzet 2020-01-13 02:18:01

    Lütfen bir açıklama yapın bu akşam gelemedik yarın nasıl gelcez arabalar kara saplandı »

  • Fatih 2020-01-13 01:15:35

    Yollar kapandı geri döndük öğretmenim ne yapacağımızı bilmiyoruz okul tatil olacakmı ispirde.. Devamını Gör »

  • Cenk 2020-01-13 01:00:36

    Bu karda kışta çocukları yola dökmeyin yarın tatil olsun lütfen »

  • Ali 2020-01-13 00:58:38

    Yarın okul tatilmi ispirde gelemiyoruz yoğun kar yağıyor »

Bakmadan Geçme
Gonderiler.com
© 2017 Tüm hakları saklıdır.
gonderiler.com