Gönderi Tarihi: 10 Aralık 2019
Alti aydir tenis kursuna gidiyorum. Dun bir kadinla eslestim. Karsilikli oynarken birden durdu ve dedi ki.
“Neden duzgun oynamiyorsun? Neden topa o kadar sert vuruyorsun?”
Hemen itiraz ettim.
“Her zamanki gibi vuruyorum. Beceremiyorsan oynama!”
Sonra beni hocaya sikâyet etti.
“Hocam esimi degistirir misiniz? Bu kadinla oynamak istemiyorum.”
Atildim.
“Asil ben onunla oynamak istemiyorum.”
Hoca bir sey demeden bizi ayirdi, baskalariyla oynadik.
Aksam eve geldigimde hâlâ sinirliydim. Esime anlattim, hicbir yorum yapmadi. Ofkem katlandi. Beni hakli bulmadigi icin ona da cattim.
Sabaha kadar uyuyamadim, korttaki diyaloglari yeniden yeniden yasadim. “Ona gosterecegim gununu” deyip durdum kendi kendime.
Sabah bu itirafı yazıyorum. Benden bu kadın diye bahsetmesi değildi sinirimi bozan. Kadın Rus, dili o kadar dönüyor. Bunun kaba bir ifade olduğunu bilmiyor. Sinirimin esas sebebi kadının varlığı. Sarışın, uzun boylu, mum gibi bacakları var, karnı dümdüz, teni mermer gibi. Kortta boy gösterdiğinde, kadın erkek demeksizin herkes ona bakıyor. Onun tenis kursuna gelmesini istemiyorum. Bütün dikkatleri üzerine çekmesine katlanamıyorum. Herkes bana bakacak, beni beğenecek ama onun yüzünden kimse benimle ilgilenmiyor gibi geliyor. Onu kendime rakip olarak görüyorum. Benim evli olmam, onun bekâr olması bir şeyi değiştirmiyor. Beğenilen, bakılan, dikkat çeken, ilgilenilen ben olmak istiyorum, en azından o olmasın istiyorum. Eşimin beni dinleyip susması beni çileden çıkardı, çünkü onun da onu daha görmeden beğendiğini düşündüm.
Kıskanıyorum. Ben bu kadını kıskanıyorum, kursa gelmesini istemiyorum. Onunla aynı mekanda bulunmak istemiyorum.
Gönderi OluşturSlm herkese kendı ısı olan bır beyım duzgun kalıcı bır ılıskı aryorum tanısmsk ısteyen bayanları br.. Devamını Gör »
Ev temizliği ofis temizliği işi ariyorum »
Osman 46 yaşındayım 40ve45yaşlarında bir bayan arkadaş arıyorum gizliliğe önem veren irtibata geçeni.. Devamını Gör »
Selam bayanlar benımle tanısmak ısteyen varmı »
Luleburgaz da baran 35 50 yaş arası bayan arkadaş arıyorum tel 0532 795 48 43 »
Mrb iyi akşamlar 3.4 gün ortaca öğretmen evinde kalmak istiyorum haftaya cumartesi günü acikmidir f.. Devamını Gör »
Emlak vergisi ödeyeceğim İnternet en hesabınız yok »
Torbalidan oturan dul bayanlarla tanismak isterim 05396682034 »
29 yaşındayım inegölde ikamet etmekteyim bayan sevgili arıyorum »
Arkadaş olmak icin güzel bir bayan arkadaş arıyorum »
bayan arkadaş ariyorum »
Beni ara »
Bilal »
Yalnızlığımı paylasacAk. Bayan arkadaş. Ariyorum »
Merhba hızlı tren porjesinde calışıyorum 38 yaşındçdayım 25 50 arası bayan arkadaş arıyorum düşenen .. Devamını Gör »
Güzel bir gece yaşamak istiyorsan ara salihli den 05537983249 »
Slm salihlide ikamet eden bir bayanla tanışmak istiyorum05537983249 »
Ev inşaat sonrası ofis okul banka eşyalı esyasiz daire temizlikleri itina ile yapılır 05468276614.. Devamını Gör »
İnşaat sonrası ofis merdiven okul banka eşyalı esyasiz ev temizliginiz itina ile yapılır zamanınız s.. Devamını Gör »
Güzel bir hayat »